,,Ziua îndrăgostiţilor” în Tîrgu-Mureş

6 Feb

multe-inimioare_thumb

Se apropie ,,Ziua îndrăgostiţilor”. Inimioare, fluturaşi şi steluţe roz plutesc în aer, lăsând în urmă dulcea mireasmă a iubirii.

Gallery the Pub pregăteşte, cu ocazia acestei zile, o petrecere intitulată ,,Valentine’s day party”. Aici se vor putea distra cuplurile pe ritmurile muzicii mixate de Dj Nykkotin şi Alex Mish. Cei singuri să nu se întristeze, deoarece Gallery the Pub nu i-a uitat nici pe ei: ,,Chiar dacă ai sau nu pereche poţi să te simţi la fel de bine alături de barmanii noştri pricepuţi.” De asemenea, cei singuri au mari şanse de a-şi găsi în această zi perechea, deoarece Gallery the Pub promite: ,,te cuplăm de nu te vezi!”.

Petrecerea începe de la ora 22:00, iar rezervări se pot face la numărul 0726.68.44.44.

Old City Pub nu se lasă mai prejos. Cu ocazia zilei îndrăgostiţilor, ei pregătesc un eveniment intitulat ,,Valentine’s taste of love”, care va avea loc în Old City Lounge, la etaj. Aici îţi vei putea aduce perechea, dacă doriţi să aveţi o cină ,,cu muzică romantică pe fundal, un meniu ales, deserturi dulci, şampanie, trandafiri, inimioare şi o mulţime de alte surprize”, după cum promit cei de la Old City Pub pe pagina de facebook. Un meniu de două persoane costă 90 de lei, iar locuri se pot rezerva din timp la numărul 0736-388.923. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Însă, nici Old City nu se axează doar pe cupluri, astfel încât şi cei singuri sunt aşteptaţi aici să petreacă, în pub, la subsol: ,,Fie că ai pereche sau îţi cauţi încă, fie că ai chef de flirtat sau vrei doar să ieşi cu prietenii în oraş, în Old City Pub vei găsi distracţia la cote maxime.”

Cafeneaua Hipnotik îşi aşteaptă musafirii începând cu ora 20:00. Atmosfera va fi întreţinută de o trupă live, şi anume: Cristi & Răzvan Band. Cei de la Hipnotik Cafe promit pe pagina de facebook a evenimentului: ,,un pahar de şampanie pentru fiecare din partea casei şi multe alte surprize.” Tot de aici aflăm: ,,Începând cu orele 23:00 dăm startul la Bracelet Party, un party atât pentru cei îndrăgostiţi, cât şi pentru cei care vor să-şi găsească perechea.” Îndrăgostiţii vor primi brăţări roşi, iar cei singuri brăţări verzi, arătându-şi astfel disponibilitatea.

Şi Sail Pub pregăteşte ceva special cu ocazia acestei zile, şi anume ,,Valentine’s day special”. Petrecerea va începe de la ora 21:00, iar atmosfera va fi întreţinută de MC Rosso Bruno. Cei de la Sail Pub aşteaptă ca îndrăgostiţii să îşi facă declaraţii la microfon, iar ,,cele mai pătimaşe declaraţii de dragoste vor fi premiate cu şampanie din partea casei”. La sfârşitul zilei, adică începând cu ora 00:00, se va da drumul la o petrecere retro.

Pentru cei care doresc să se răsfeţe mai mult şi să petreacă clipe de neuitat alături de persoana iubită, Hotelul Ciao, de 3 stele, situat pe strada Gheorghe Doja, nr. 143, pregăteşte evenimentul ,,De Valentine’s Day, Cupidon este la Ciao”. Aceştia lansează 3 tipuri de oferte, în funcţie de bugetul fiecăruia, dar şi de modul în care vreţi să petreceţi această zi. Aşadar, pentru o cină romantică, îndrăgostiţii vor plăti 25 de lei/persoană. O altă ofertă propune pachetul ,,Valentine’s Day”, care conţine cazare pentru 2 persoane, cină romantică pentru 2 persoane şi şampanie, la preţul de 158 lei. Iar ultimul pachet ,,Valentine’s Day relax” şi cel mai bogat, cuprinde: cazare pentru 2 persoane, full acces la Aqua Day Spa în cadrul Hotelului Bussines, cină romantică pentru 2 persoane şi şampanie. Acest ultim pachet costă 195. Rezervări se pot face la numărul 0720 615 004.

Nu în ultimul rând, Promenada Mall lansează şi ea o ofertă: ,,Vino şi declară-ţi dragostea la Promenada Mall şi câştigă un weekend romantic la Veneţia!”. Evenimentul se va desfăşura între orele 17:30 şi 19:30.

Eu vă doresc o zi a îndrăgostiţilor de neuitat şi să vă multiplicaţi iubirea în fiecare zi, ca de la an la an, în data de 14 februarie, ea să devină din ce în ce mai puternică!

Diana Aldea

One Response to “,,Ziua îndrăgostiţilor” în Tîrgu-Mureş”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dragostea pentru haine este premiată în Promenada Mall « stiridinmures - February 8, 2013

    […] faţă de modă. Între orele 17:30 şi 19:30, în cadrul aceluiaşi eveniment de care vorbeam aici, dacă te prezinţi cu o piesă vestimentară cumpărată din H&M, ai şansa să câştigi unul […]

Leave a comment